• Betala med Klarna | Enhetsfrakt 49 kr | Snabb leverans
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

Integritetspolicy

Bolagsinformation

Sport & Lek drivs av

We2Trade Scandinavia AB
Kulvägen 12
703 69 Örebro

Organisationsnummer: 559274-6019

Telefon: 010-585 87 76

E-post: [email protected]

Läs om dina personuppgifter och hur vi hanterar dem

Vi vill att du som kund hos Sport&Lek / We2Trade Scandinavia ska känna dig trygg med hanteringen av dina personliga uppgifter. Vi vill försäkra dig om att dina uppgifter hanteras på ett juridiskt samt etiskt korrekt sätt.

Med dina personuppgifter menar vi uppgifter som direkt eller indirekt identifierar dig. Dessa uppgifter använder vi för att tillhandahålla våra tjänster, ge dig en bättre upplevelse, förbättra tjänsten för dig, ge erbjudanden som är anpassade åt dina behov eller på liknande sätt fullfölja våra åtaganden.

Nedanstående information är en summering kring hur vi i enlighet med nya Dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar dina uppgifter.

Typ av uppgift

Kontaktuppgifter

När du registrerar dig hos oss samlar vi in ditt fullständiga namn och e-postadress.

Personuppgifter

När du blir kund hos oss lagrar vi dina personuppgifter.

Information om dina tjänster och produkter

Vi lagrar information om vilka tjänster och produkter du handlar hos oss.

Supportärenden

Information du uppger när du kontaktar oss för support samlas in för att vi skall kunna hjälpa dig med ditt ärende.

2. Så samlar vi personuppgifter

Vi samlar in och behandlar data som:

  • Du själv uppger när du blir kund hos oss
  • Du själv uppger när du kontaktar oss genom chatt, mail eller röstbrevlåda
  • Skapas när du använder våra system – t.ex när du loggar in i dina sidor
  • Har lagrats via cookies som samlar information på och från din webbläsare.

Exakt vilken av ovanstående information som lagras om dig beror på din användning av plattformen och hur du kommunicerar med oss.

3. Vad använder vi dina personuppgifter till?

We2Trade Scandinavia är mycket försiktig vid behandling av personuppgifter för att skydda din personliga integritet. För att vi ska behandla din data behöver en av nedanstående rättsliga grunder vara uppfylld:

  • Vi måste behandla dina personuppgifter för att fullgöra avtalet med dig.
  • Det föreligger ett krav om att fullgöra en för We2Trade Scandinavia rättslig förpliktelse.
  • Behandlingen anses efter en intresseavvägning för att vara i båda parters intresse.
  • Du har gett oss ett samtycke för just den behandlingen.

En förutsättning för att vi ska kunna tillhandahålla vår tjänst till dig är att vi kan behandla dina personuppgifter. Nedan har vi redogjort vad vi använder din data till, samt vilken rättslig grund behandlingen har stöd i.

Tillhandahållande av plattform

  • Rättslig grund: Fullgörande av avtal

För att leverera och hantera våran tjänst behandlar vi personuppgifter när vi ska identifiera dig som kund. Personuppgifterna behandlas dessutom när vi ska hantera betalning av våra varor i samarbete med vår betaltjänstleverantör Klarna. Läs mer om hur de behandlar dina uppgifter här…

Kommunikation och support

  • Rättslig grund: Intresseavvägning, fullgörande av avtal och samtycke

För att ge dig den bästa supporten vid kontakt kan vi komma att gå tillbaka i kommunikationen som vi har haft med dig. Vi kan komma att använda personuppgifter från tidigare kontakt. Vid tips om hur du kan använda våra tjänster kan vi även komma att behandla personuppgifter om dig.

Köp av varor

  • Rättslig grund: Samtycke och fullgörande av avtal

Som grund för fakturor använder vi dina kontaktuppgifter och information om vilka varor du handlat.

Utveckling av våra tjänster och produkter

  • Intresseavvägning och samtycke

Marknadsföring

  • Rättslig grund: Intresseavvägning och samtycke

För att kunna specificera vilka produkter som är relevanta att marknadsföra for just dig, kan vi komma att behandla personuppgifter om de produkter du köpt.

Lagstadgade skyldigheter

  • Rättslig grund: Rättslig förpliktelse

I de fall det föreligger en rättslig förpliktelse för oss att behandla dina personuppgifter, kommer personuppgifter att behandlas i syfte att efterfölja de rättsliga kraven.

4. Så här länge sparar vi personuppgifter

Vi sparar dina personuppgifter så länge det finns ett dokumenterat syfte att behandla uppgifterna. Vi kan komma att spara personuppgifter längre för att efterfölja en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

5. Till vem lämnar vi ut uppgifter

Vi använder SaaS-tjänster syftar till att hantera och utveckla plattformen, ge stödfunktioner, komplettera och förbättra vår upplevelsen på vår plattform. Nedan listas en översikt över partners, personuppgifter som delas och varför.

Partners, användningsområde och vad som delas

PartnerAnvändningPersonuppgifter som delas och varför
Googleför marknadsföring och webbanalys för att förbättra våra tjänsterAnalysdata via tredjepartscookie för marknadsföring och webbanalys för att förbättra våra tjänster
Facebookför marknadsföring och analysdataAnalysdata via tredjepartscookie i marknadsföringssyfte
KlarnaVid skapande av Klarna Checkout Native-avtalData som krävs för en komplett ansökan för ett Klarna Checkout avtal.
Tellitför kundkommunikation (telefoni)Telefonnummer vid ingående eller utgående telefonsamtal
VidaXLför att kunna hantera din order av vissa produkterNamn, adress, e-post, telefonnummer

Myndigheter

På begäran kan vi enligt lag och myndighetsbeslut vara skyldiga att lämna ut vissa personuppgifter till t.ex Polisen.

6. Så här skyddar vi dina personuppgifter

Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt. Vi skyddar oss mot dataläckor genom att kryptera känsliga uppgifter.

7. Cookies

Cookies är små textfiler som lagras på din dator. Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra kvaliteten och för att möjliggöra vissa funktioner, exempelvis för att hålla ordning i din kundkorg. Största delen av de cookies vi använder tas bort från din dator när du stänger webbläsaren. Vissa cookies lämnas kvar på din dator för att användas nästa gång du besöker webbplatsen.Du kan ställa in din webbläsare så att cookies inte lagras på din dator, men du kommer då inte att kunna handla på vår webbplats. Du kan även välja att datorn ska fråga om du vill ha en cookie varje gång den är på väg att lagras på din dator.